Крумовград е сред приятните изненади в efbet лига до момента. Новакът

...
Крумовград е сред приятните изненади в efbet лига до момента. Новакът
Коментари Харесай

Босът на Крумовград: Защо да не стигнем до шестицата или да на-правим пробив за Купата?

Крумовград е измежду приятните изненади в efbet лига досега. Новакът в шампионата стартира стремително в елита на българския футбол с победа против Лудогорец още в първия си мач в най-високото равнище на футбола у нас.

След това глава пред отбора преклони и различен от водещите клубове у нас ФК ЦСКА 1948. В събота тимът реализира четвъртата си победа за сезона, побеждавайки като хазаин Локомотив (София) с 2:0.
 Крумовград победи Локомотив (София) с 2:0 в мач от efbet лига
Крумовград продължава с успехите! Новакът в efbet лига надделя вял Локомотив (София)

Божидар Кацаров и Александър Колев се трансфораха в герои за новака с голове през първото и второто полувреме

" Мач Телеграф " потърси президента на клуба Басри Саров, който да разяснява показаното на терена от началото на сезона, както и " горещата " тематика, обвързвана с отдръпването на един от спонсорите на отбора Илиян Филипов.

" Равностоен мач беше. Започнахме добре и отбелязахме гол още в първата минута, а по-късно изпуснахме още няколко положения. Второто полувреме пристигна дузпата, с която успяхме да решим мача ", показа босът на Крумовград за дуела със столичните " железничари ".

По думите му новакът в шампионата има добре окомплектован тим, който играе без напрежение. " За нас няма водачи. Ние игpaeм мач за мач. Искаме победа и можем да я реализираме, само че каквото стане ", сподели Саров за идния дуел с лидера в класирането Локомотив Пловдив.

Според Саров колективът е най-силното качество на тима от Югозападна България: " Момчетата си имат вяра. Колективът, ентусиазмът, дисциплината, старши треньорът, екипът - това са огромните ни преимущества, а нещата просто се случват. Няма интриги в нашия тим ", акцентира президентът.
 Илиян Филипов: Приключих с Крумовград
Илиян Филипов: Приключих с Крумовград

" Направих им другарска услуга "

" Оставането в групата остава съществена цел. Пак споделям, че играем мач за мач. Защо да не стигнем до шестицата или да на-правим пробив за Купата? ", пита Саров.

Президентът на Крумовград отхвърли опцията тимът да се откаже от шампионата поради отдръпването на един от главните спонсори в лицето на Илиян Филипов: " Всички да са спокойни, всичко е обикновено и продължаваме напред. Отборът е гарантиран. Водим диалози и с други спонсори, само че и без такива, отборът е обезпечен финансово ", безапелационен беше босът на клуба.

" Строежът на стадиона в Крумовград е в начален етап, планове и всичко останало. Ще забележим по какъв начин ще се случат нещата. За момента оставаме в Пловдив, само че огромното ни предпочитание е да се върнем в Крумовград пред нашата аудитория ", показа Саров по отношение на обстановката към семействата на новака в Първа лига.

" Искаме да развием академията, да се утвърдим в шампионата, а оттова ще забележим по какъв начин ще се оправим и в шампионата за Купата. Нямаме огромни цели да сме първенци ", сподели президентът на Крумовград за дълготрайните цели пред отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР